Welkom bij Fietsreparatie Almelo


Je fiets is bij Fietsreparatie Almelo in goede handen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de rijwielbranche èn het volgen van de nieuwste ontwikkelingen kunnen wij je op alle vlakken optimale technische assistentie en advies verlenen.Wij zijn Pointer Quality dealer van Pointer fietsen. Pointer fietsen komen traditioneel uit Friesland. Pointer bouwt zeer degelijke moderne fietsen en E-Bikes. Voor RAT Holland zijn wij een erkend dealer inbouwstation voor het ombouwen van je fiets naar elektrisch. Naast reparatie van stadsfietsen hebben wij ook erg veel kennis en ervaring in onderhoud en reparatie van je hybride, mountainbike of je fietsvakantie fiets. 

Garantie


Voor onderdelen en accessoires geldt fabrieksgarantie van 1 jaar.
Mits anders vermeld bij de artikelomschrijving.


RAT Holland hanteert voor motoren en accu`s 2 jaar garantie.
Voor RAT Holland onderdelen en accessoires geldt fabrieksgarantie van 1 jaar,
mits anders vermeld in de artikelomschrijving.


Voor Pointer fietsen gelden de volgende garanties. Op Pointer fietsen zit 2 jaar garantie op materiaal-en constructiefouten voor aluminiumframes. Op Pointer lakwerk zit 1 jaar garantie op alle lak delen, waaronder frame en voorvork. Op Pointer accu`s geldt met uitsluiting van diepontlading en gebruik van een niet originele lader 1 jaar garantie. Voor Pointer onderdelen en accessoires geldt een standaard fabrieksgarantie van 1 jaar,
mits anders vermeld in de artikelomschrijving.


Op geleverde reparaties door Fietsreparatie Almelo geldt een garantie termijn van
3 maanden vanaf datum gereed. Alleen na overleg van de originele reparatie-bon.
Voor aangebrachte accessoires/onderdelen gelden de garantie termijnen van de betreffende fabrikanten.Dit is meestal 1 jaar.

 

Reparatie snel klaar !

Standaard reparaties `s ochtends voor 10.00 uur gebracht, zijn altijd `s avonds om 17.30 uur weer voor je klaar! Hierdoor heb je je eigen fiets altijd weer snel terug.

Bij vragen of voor het maken van een afspraak kun je ons bellen 0546 - 786196


Fietsbanden Service

Voor het repareren òf vervangen van je fietsband hebben wij altijd tijd. Heb je een lekke band dan is deze dezelfde dag klaar! Je hoeft hier geen afspraak voor te maken en kunt gewoon je fiets komen brengen.


Leenfietsen

In overleg staat er altijd een Pointer leenfiets voor je klaar. Hierdoor kun jij gewoon verder fietsen terwijl wij ondertussen je fiets repareren.


Haal & Breng service

Tegen betaling van € 12.50 halen wij je fiets bij je thuis op als je zelf niet in de gelegenheid bent om deze bij ons te komen brengen. 


Waar is onze winkel ?

Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur.Op zaterdag zijn wij gesloten!

Bij vragen of voor het maken van een afspraak kun je ons bellen 0546 - 786196