Welkom bij Fietsreparatie Almelo


Je fiets is bij Fietsreparatie Almelo in goede handen. Met meer dan 35 jaar ervaring in de rijwielbranche èn het volgen van de nieuwste ontwikkelingen kunnen wij je op alle vlakken optimale technische assistentie en advies verlenen.Wij zijn Pointer Quality dealer van Pointer fietsen. Pointer fietsen komen traditioneel uit Friesland. Pointer bouwt zeer degelijke moderne fietsen en E-Bikes. Voor RAT Holland zijn wij een erkend dealer inbouwstation voor het ombouwen van je fiets naar elektrisch. Naast reparatie van stadsfietsen hebben wij ook erg veel kennis en ervaring in onderhoud en reparatie van je hybride, mountainbike of je fietsvakantie fiets. 

Garantie


Voor onderdelen en accessoires geldt fabrieksgarantie van 1 jaar.
Mits anders vermeld bij de artikelomschrijving.


Voor Pointer fietsen gelden de volgende garanties. Op Pointer fietsen zit 2 jaar garantie op materiaal-en constructiefouten voor aluminiumframes. Op Pointer lakwerk zit 1 jaar garantie op alle lak delen, waaronder frame en voorvork. Op Pointer accu`s geldt met uitsluiting van diepontlading en gebruik van een niet originele lader 2 jaar garantie. Voor Pointer onderdelen en accessoires geldt een standaard fabrieksgarantie van 1 jaar,
mits anders vermeld in de artikelomschrijving.


Op geleverde reparaties door Fietsreparatie Almelo geldt een garantie termijn van
3 maanden vanaf datum gereed. Alleen na overleg van de originele reparatie-bon.
Voor aangebrachte accessoires/onderdelen gelden de garantie termijnen van de betreffende fabrikanten.Dit is meestal 1 jaar.

 

Retouren


Indien je een artikel naar keuze hebt gekocht in onze winkel maar achteraf blijkt dat dit niet de goede keuze is geweest krijg je vanzelfsprekend binnen 14 dagen na aankoopdatum  je aankoopbedrag weer terug. Voorwaarden hiervoor zijn wel dat de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn, dat de artikelen in de originele verpakking zitten en dat je de originele aankoopbon aan ons kunt overleggen.

Indien je gebruik maakt van onze zadel-service gelden andere voorwaarden. Wij bieden je de keuze bij aanschaf van een nieuw fietszadel deze 2 dagen uit te proberen. Het zadel betaal je dan wel direct. Indien blijkt dat het door ons geadviseerde zadel of het door jou gekozen zadel niet naar wens is, dan kun je  dit zadel omruilen voor een ander nieuw zadel. Je betaalt dan het verschil bij of krijgt het verschil van ons terug.

Besluit je na aankoop je bij ons gekochte zadel toch weer retour te geven dan ontvang je  in dit geval een tegoedbon van ons voor het aankoopbedrag.

Deze tegoedbon kun je  dan weer inleveren in onze winkel en overal voor gebruiken.

Wachttijden reparatie

 

Standaard / kleine reparaties `s ochtends voor 10.00 uur gebracht, zijn altijd `s avonds om 17.30 uur meestal weer voor je klaar! Hierdoor heb je je eigen fiets altijd weer snel terug.

 

Voor standaard onderhoudsbeurten geldt een gemiddelde wachttijd van 2 dagen. Voor uitgebreide revisies en/of omvangrijke reparaties wordt in overleg een wachttijd vastgesteld.

Bij vragen of voor het maken van een afspraak kun je ons bellen op 0546-786196


Fietsbanden Service

Voor het repareren òf vervangen van je fietsband hebben wij altijd tijd. Heb je een lekke band dan is deze dezelfde dag klaar! Je hoeft hier geen afspraak voor te maken en kunt gewoon je fiets komen brengen.


Leenfietsen

In overleg staat er altijd een Pointer leenfiets voor je klaar. Hierdoor kun jij gewoon verder fietsen terwijl wij ondertussen je fiets repareren.


Haal & Breng service

Tegen betaling van 30,00 halen wij je fiets binnen een straal van 10 km rondom Almelo bij je op én brengen wij je fiets ook weer netjes bij je terug. Kies je alleen voor ophalen dan berekenen wij 15,00. Bel ons voor het maken van een afspraak op 0546-786196.

 

Wij zijn geen mobiele fietsenmaker in Almelo aan huis maar voeren alle fietsreparaties uit in onze fietsenwinkel in Almelo!


Waar is onze winkel ?

Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur.Op zaterdag zijn wij gesloten!

Bij vragen of voor het maken van een afspraak kun je ons bellen 0546 - 786196